Åtvidaberg är Öppet
31 mars - 1 april 2023

Nu blir det mässa!

Nu har vi äntligen den äran att ännu en gång arrangera Åtvidaberg är Öppet! Den 31 mars – 1 april 2022 skapar vi möjligheten att visa upp det fantastiska näringsliv Åtvidaberg har. Det finns många anledningar till att samlas och visa upp det vi har under gemensamt tak. En stor utmaning som vårt näringsliv står inför är att hitta rätt kompetens. ÅÄÖ är ett ypperligt tillfälle för företagen i Åtvidaberg att visa vilka möjligheter det finns på orten både nu och i framtiden.

Mässan är även ett bra tillfälle att träffa andra företagare i Åtvidaberg och kanske hitta både kunder, leverantörer och möjligheter till samverkan. Vi erbjuder helt enkelt ytan och det är ni som är innehållet! Under fredagen kommer vi även att arrangera en föreläsning för våra mässdeltagare och på lördagen blir det en föreläsning som riktar sig till allmänheten.

Vi vill visa bredden på näringslivet i vår kommun. Vi vill göra avtryck både i regionen och längre bort. Bjud gärna in era egna kontakter – ju fler desto bättre! Passa på att anmäla ert företag till mässan genast! På lördagen ordnar vi en gala för näringslivet i Åtvidaberg, det är separat anmälan till det.

Vill du passa på att visa upp ditt företag under mässan?
Boka monterplats på mässan här > > >


Läs mer om mässan för utställare här > > >

Arrangeras i samarbete med: