KALENDARIUM


Vi planerar 2021Vi startade året med att satsa på inspirationsdagar för sociala medier.

Den 21 april lyssnade vi till Mathias Lindholm som delade med sig av tips och trix i sociala medier. Detta tillfälle följdes upp med ytterligare ett inspirationstillfälle där vi fick mera tips och praktiska råd. 

Den 17 maj arrangerade vi en företagslunch tillsammans med Åtvidabergs kommun.  Under lunchen presenterade kommundirektör Robert Bredberg kommunens planer i frågor som berör näringslivet i Åtvidaberg. Föredraget kretsade kring utveckling av Åtvidaberg i olika perspektiv, exploatering av ny mark och näringslivsarbetet.

Vi har även ordnat digitala möten med NyföretagarCentrum och Leader Folkungland som jobbar fram en ny strategi för projektperioden 2023-2027. Alla företag i hela Åtvidabergs kommun räknas som att de är landsbygdsföretag och alla kan alltså söka bidrag från Leader Folkungaland. Kontakta oss om du vill veta mer om det! 

Höstens planering

Nu har vi lagt planerna för hösten så nu är det bara att hålla tummarna för att pandemin inte ännu en gång grusar våra planer. Det blir frukostmöten ute på företag, temaluncher och afterwork. Vi ser även fram mot att arrangera Åtvidaberg är öppet ännu en gång. Så mycket att se fram emot! 


"En höst med mycket utrymme för trevliga och givande möten i vårt nätverk!"

Heléne Bäckström