Välkommen som medlem Enviriq Facility Services

Vi är glada att välkomna Enviriq Facility Services som ny medlem i Näringslivscentrum.

Enviriq Facility Services är ett lokalvårdsbolag som har varit verksamt i Östergötland sedan 2015 och utgår med personal från Norrköping, Linköping, och Åtvidaberg. Företaget levererar högkvalitativa tjänster, alltid med omtanke på miljö och kundens upplevelse. Genom att vara anslutna till Almegas kollektivavtal kan företaget garantera att de anställda har rättvisa och trygga anställningsvillkor.  

Under 2020 har verksamheten kompletterat sin leverans av städtjänster med trädgårdsskötsel, snöröjning och fastighetsskötsel, där målet är att vara en helhetsleverantör för yttre och inre skötsel.  

-Vi på Enviriq Facility Services är glada att nu kunna representeras i Åtvidaberg av Lina som också bor på orten, berättar Benny Antonsson, VD. Genom Lina och Näringslivscentrum hoppas vi kunna vara en aktiv del av det regionala affärslivet och knyta många relationer med andra företagare.  

- Jag har en lång erfarenhet från städbranschen och brinner för att ge kunderna god service och kvalitet. Just service, kvalitet och en bra relation med kunderna är mina verktyg när jag är ute och arbetar. Berättar Lina och forsätter: -Att vara aktiv i Näringslivscentrum här på orten är något självklart för mig och jag ser fram emot att träffa er andra företagare. Kontakta gärna mig om ni är intresserade av att veta mera om oss och vad jag kan göra för just er.

010-7770236

lina.mansson@enviriq.se 

 

Om Enviriq Modellen

“Enviriqkoncernen har som affärsidé att integrera välgörenhet och företagande. Vi tror att vår modell skapar nöjda kunder, nöjda medarbetare och en mening för alla oss som jobbar i koncernen. Vi är övertygade att denna modell tillhör framtiden för den nya generationen av bolagsbyggande och vi kallar den Enviriq modellen.  

Vi kan erbjuda våra återkommande kunder möjlighet att vara med i välgörenhetsprojekt som vi investerar i för våra pengar och med bra marknadsföring som stärker våra kunders varumärke. Genom att erbjuda kvalitativa tjänster som alla behöver kan vi göra världen lite bättre! Genom att göra affärer med oss ger vi dig vetskapen om att du gjort en insats för din närmiljö och klimatet.”
-Benny Antonsson, VD för Enviriq Facility Services