Ta klivet!

Funderar du på att starta eget? Eller har du redan kommit igång? Oavsett hur långt du kommit i din process kan vi hjälpa dig med frågor kring val av företagsform, registrering, budget, marknadsföring och allt annat som rör uppstarten av ditt företag!

Vi på Näringslivscentrum ger dig i samarbete med NyföretagarCentrum kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning. 

Den enskilda rådgivningen på NyföretagarCentrum fokuserar på affärsidén och på dig som företagare. Håller idén eller behöver den utvecklas? Dessutom handlar det om budget, marknadsföring och om dina styrkor och svagheter som blivande företagare. Vi tipsar dig också om var du kan få mer hjälp i vårt nätverk! All rådgivning bokas i förväg.


Länk till Nyföretagarcentrum Mellerstaöstergötland > > >

Till hjälp har du NyföretagarCentrums interaktiva affärsplan.

Nyttiga verktyg

Nyföretagarcentrum

Utöver den kostnadsfria rådgivningen som rustar dig för ett liv som egenföretagare finns mycket matnyttig information på Nyföretagarcentrums webbplats - som e-utbildningar och onlineverktyg.

Verksamt.se

På verksamt.se samlar myndigheterna Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Skatteverket och Tillväxtverket information och e-tjänster som du som ska starta eller driver företag kan ha nytta av.

Skatteverket.se

Lär dig mer om moms, skatter, deklaration och mycket mer på någon av Skatteverkets kostnadsfria informations­träffar eller webbseminarier.