Välkommen som medlem Niels Nielsen

Niels Nielsen är musiker och musikproducent och har medverkat på över 250 skivor, turnerat över hela Europa och spelat på allt från de minsta klubbarna till Globen, Skandinavium och Wembley. Han jobbar dagligdags i studion men turnerar också flitigt som musiker med In Flames, Dead Soul och MCC. Niels första studio låg i Facettens (då till största del tomma) lokaler för nästan 20 år sedan. Sedan dess har han pendlat mellan att bo i Linköping och Norrköping och driva flera studios, men nu är det återigen dags att bygga en studio i Åtvidaberg. Den här gången en studio i världsklass.

”Dels jobbar jag mycket över nätet och när jag träffar kunder i studion tycker jag bara det är en fördel att den inte ligger mitt i en stad. Här är det lugnt och naturskönt och man kan kombinera jobbet med en promenad i Adelsnäs eller runt Bysjön. Vi jobbar ju med kreativitet och då är det viktigt med rätt intryck. Jag är ganska övertygad om att mina kunder kommer trivas väldigt bra här nere.”

Foto: Vincent Laine